Oltiin sitten vain Anteron kanssa näyttelyssä Hämeenlinnassa. Mallan jätin suosiolla kotiin, kun tiineydestä ei tiedä varmaksi vielä mitään...En halua kontolleni sitten mitään itse aiheutettua probleemaa, kun tota ripulitautia ja kennelyskääkin on liikkeellä...Ensi viikon tiistaina ultraan sitten varmistelemaan asiaa...Pitäkää peukkuja...

Antero sai ERi:n, ja oli PU3. Olin tyytyväinen siihen, sillä ERI:ä minä itse toivoinkin. Kun oli paljon lansuja, niin sertiä ei uskaltanut edes toivoa saavansa. Ja komea uros PU1 VSP Raigomillin Öinen vesipeto joka sai MVA tittelinkin samalla. Mukavaa oli nähdä paljon koiria... Paikalla olikin runsas osanotto, vaikka jokunen oli tainnut jäädä pois. Antero oli NIIN iloinen ja positiivinen koko aamupäivän ajan. Kehässä tuomarikin komentoi Anteron luonnetta, kun herra todella "hymyili" todella paljon... Pienet koirat oli edelleen kiinnostuksen kohteena, mutta onneksi olemme löytäneet yhteisen sävelen jo herran kanssa, niin sinne ei enää menty niin kovalla innolla niitä moikkaamaan. Kehässä Antero huomasi heti kun minä ilahduin ERI nauhasta...Kehuin poikaa aika maltillisesti, niin vallan intoutui heti iloisena loikkimaan.

 Oli mukava päivä, ja kaikille näyttelyssä pärjänneille isot onnittelut. ROP sai Ohped dal Kultu Kimallus, joka on kaunis nuori neiti. Olin jeesaamassa myös Ohped Dal kasvattaja ryhmässä Oton kanssa, ja sieltä tuli sitten  ROP-kasvattaja titteli hienolle porukalle. Onneksi olkoon Miialle ja koiruuksille!

Tässä vielä Anteron arvostelu:

Tuomarina:Gert Christensen Tanska

3years. Masculine head and expression. Good size. Scissors bite. Lips could be tighter. Brown eyes. Little round skull. Wellset ears. Good neck and topline. Wellset tail. Good body and rib cage. Sufficient angulated. Good bone and feet. Moves well. Good coat and marks. Nice temperament.