Täällä tota vettä sitten riittää... On tullut viikon aikana varmaan taas vuoden edestä. Piha lainehtii, ja ilmastointikanavan vierestä wc:ssa tiputtaa sisällekin vettä. Tarttee lähtee tutkimaan mihin se pääsee valumaan tonne välikattoon...

Koirat on mutaisia ja märkiä vähän väliä, kun ei edes kunnolla ehdi kuivumaan... Kissatkin "hyppii" seinille, kun eivät ulos viitsi lähteä sateella...niilläkin aika tiataa käydä pitkäksi.

Sain tietää tulevan m-a neidin nimenkin, ja nyt sitten kutsumanimeä koitetaan miettiä. Vaikeeta se aina on, mut eiköhän tuo osu sitten kohdalleen kun neidin näkee. Kipeänä sitten olen itsekin, ja lapsille tuli entero rokko, ja minulle samankaltaiset oireet myös, vaikka kaiketi pitäisi olla "lasten tauti". Nielu on kipeä, ja suussa turvotusta myös, kova kuume tuli eilen... No onneksi tuli nyt niin saa viikonlopun sairastaa :)

Malla jaksaaa hyvin, ja on ihmeellisen rauhallinen, vaikka lenkitkin on jääneet lyhyiksi ton ilman takia. No ensi viikolla toivottavasti saa nauttia hiukan paremmista keleistä, kun Italiaan matkataan.