No niin lisäruokintavaihe on käsillä, ja eilen on sitten tassuteltu kipon reunalla, ja hyvin maistui jauheliha-kermaviili "mössö" :)

Kaikki on sujunut hyvin, ja tässä järjestelen Ruotsiin menevän pennun asioita. Sinne kun tarvii niin ajoissa ilmoittaa pentu ja sirut yms. että on ihanaa kun omistaa hyvän eläinlääkärin, niin tämäkin selvisi todella hienosti :) Narttujen nimet tosin voi vaihtua matkalla keskenään (mutta onneksi nimi ei "miestä" pahenna) ja pian alkaa niiden valitseminen...Tosin vielä sit varmaks ootellaan kun hampaat on puhjenneet, ja nähdään purentaa hiukan. Toivotaan, että saadaan kauniit tytöt maailmalle, niin ja sitten vielä tietenkin terveet sellaiset :)

Voittajassa oli upeaa, ja kyllä vain oli hienoa nähdä nuori upea Jim herra Rop, VOittaja 2008. Ja sitten miten hienosti nuori mies essintyi ryhmäkehässään :) VAU! Sitä ei kyllä ihan hetkessä unohda, kun koira liikkuu kauniisti... Olihan se jo Ruotsissakin sama fiilis kun Jim siellä juoksi kehässä:)

No täällä meillä mennään tavan tahtiin, ja Malla jaksaa hyvin, ja ruokaa se syö kyllä ku hevonen. Pian kaiketi tarvii jo hiukan rajoittaa, kun tuntuu että imetyksen keksellä neidin massa vaan kasvaa :) TOsin hyvä se sekin on, niin tietää että vaavitkin voi hyvin.

Nyt sitten tarttis joulupuuhasteluitakin tehdä, saas nähdä meitin joulua. On meinaan tupa täynnä, ja koiriakin on sitten iso liuta paikalla. Toivotaan, ettei Aada aloita juoksua, sitten on pojat kyllä helisemässä. Meillä on sitten kivasti koiruuksia täällä joulun vietossa. Yhteensä 18 koiruutta, kun kaikki omat ja varastetut lasketaan...Onneksi tota lääniä riittää kaikille varmasti hienosti...Taitaa olla tämän kennelin ennätysmäärä sitten siinä..hihihi