ALUKSI KUITENKIN KIITOKSEN SANOJA

Kiitos vierailijalle (joka yllätys yllätys jäi nimettömäksi) blogiini tulleesta kommentista :) Jokaisellahan on oikeus mielipiteisiinsä, mutta poistin kommentin roskapostina, sillä en halua, että täällä näkyy epäasiallista tekstiä. Kirjoituksen voi muokata eri sävyiseksi, vaikkei koiristani pitäisikään. Ja perustellut kommentit ovat tervetulleita, oli siinä sitten mitä mieltä hyvänsä. Olen tosin tottunut että perustelut jää uupumaan aika monesti tässä muutaman vuoden aikana :)  Niitä toivoisin saavani jos joku haluaa IHAN OIKEASTI keskustella mitä mieltä on mistäkin koirasta. Siitä oppii itsekin, mutta tyhjänpäiväiset viestit ilman perusteluja siirtyy täältä kommenteista aina roskapostiin. Jos haluat uudelleen kommentoida esitäthän sen ilman kirosanoja ja  perustelut miksi et pidä koiristani, vai onko jokin muu mikä hiertää??? :) HYVÄÄ SYKSYÄ sinullekin.

Tässä  meitin m-a pennusta muutama kuva, ja hieman kommenttia. Valtsu on vielä vapaa, mutta se myydään VAIN jos todella löydän yhteistyökykyisen erinomaisen paikan maalta. Muutoin jää tähän kasvamaan, ja katson sitten tulevaisuudessa mitä tulee vastaan. Edmean tilanne on vielä hieman avoin...

Valtsu on nyt 3,5 kk ja olen todella tyytväinen pikkuherraan :) Herra hanskaa kaikki tilanteet tyynen rauhallisesti, ja on erittäin avoin ja positiivinen ihmisille. Pigmentti on aivan mahtavan hyvä, ei ole meidän pimeät päivät vaikuttanut. Mahan alunenkin on aivan musta. Valtsusta olisi ainesta myös lammastilalle, taikka eläintilalle pitämään huolen laumastaan. Ja rehellisesti herra pärjäisi kyllä tuolla näyttelykehissäkin jos tasainen kasvu jatkuu samanlaisena jne.

Edmea, on erittäin vahva narttu, tasapainoinen rakenne ja erinomainen luonteeltaan :) Takaosa on loistava, seisoessaan jää vapaasti todella hyvin. Hieman taas tässä vaiheessa kasvupatit häiritsee, ja korkeuskasvua odottelen :) . Pigmentti on eritäin loistava, neidin massu on ihan musta :) Hieman on löysää kaulanahkaa, mutta taas näyttää että sekin siitä häviääpi. On ollut tosihelppo neiti kun on ollut reissuissa mukana :)