Tänään on sitten pennut katsastettu rakenteellisesti, ja ulkomuodollisesti 5 ihmisen voimin. Ihanaa oli kun on ammattilaisia mukana, ja sain omille näkemyksilleen vahvistusta. Valinnat osoittautuikin omalta kohdaltani hyviksi. Vielä on yksi näyttelytuomari tulossa käymään, ja onkin todella mielenkiintoista mitä sieltä vielä tulee lisää oppia, ja mielipiteitä :) Siitä sitten myöhemmin lisää....

Ja nyt voin reilusti sanoa, että tässä vaiheessa kun pennut katsottiin olen tehnyt oivan yhdistelmät. Pieniä virheitä tietenkin löytyi, mutta rakenteet, liikkeet, kulmaukset ja kokonaisuudet olivat hyviä näinkin suuressa pentueessa. Eli ei ollut niin suuria "virheitä", että olisi ollut ihan ei tyypillisiä koiruuksia luvassa taikka rakenteellisesti epäkelpoja. Terverakenteisia, hyviä liikkujia. Tästä tulikin kiitos, sillä pennuilla on todella paljon tilaa, ja saavat vapaasti kulkea ulos ja sisään, ja tein kyllä pentulaatikossa jo lämpötilan vaihteluita yms. jotta jo pieninä palleroina joutuvat liikkumaan. ALustankin laitoin sellaiseksi laatikkoon, että siellä on erittäin tukeva ryömiä, ja opetella kävelyä. Nyt alustoja ei oikein pidetä, koska ne on olleet niin kivoja retuutettavia, ja silputtavia, ettei niistä ole enää mitään apua, kun on repaleisina ;) No yksi nöffimäinen poika joukosta löytyi, niin silti sen kokonaisuus oli terve ja hyvä rakenteinen. Ja siitäkin tuli kommentti, että kyllä se vielä saa näyttelyistä riittävän arvosanan vesipelastusta ajatellen. Uusi omistaja kun on halukas aloittamaan vepeilyä, joten nyt ihan hyvillä mielein ainakin tässä vaiheessa voin tämän pojan sinne luovuttaa :)

Pitkää raajaa tarvitaan, ja sitä ainakin tämä neiti kaarti varsinkin voi näillä eväillä tarjota. Takaosissa oli ihan muutama jolla hieman oli pihdissä, muttei hälyttävästi. AIka sitten näyttää miten pennut kasvaa ja kehittyy. Mutta suurimman osan takaosat olivat todella hienot. Olikohan yhden etuosassa hieman toivomisen varaa. Lunttilaput on olemassa, joten täytynee niitä tässä lukaista, ja ehken jotain niistä laitankin vielä kun ehdin....

KIITOS kaikille jotka olitte tänään täällä: Päivi, Anne, Minna ja Hanna. Toivottavasti kaikki sai hyvää oppia, minä ainakin sain.

Onneksi on muuten nuo natiaiset täällä, sillä jaksan niiden avulla paremmin eilisen aiheuttamasta fyysisestä väsymyksestä :)

Kuvia on muuten kotisivuilla koko kaartista...Kiitos Minnan kuvausavun.

Ilolla annan pennut uusiin koteihin, ja toivon, että niissä menee hienosti, ja koiria nähdään niin harrastusten kuin näytelmienkin parissa.