Aada oli pitkällä reissulla Aranon luona. Vietti siellä kaksi viikkoa. Pariskunta sai touhuta siellä ihan rauhassa. Kotisivuilla löytyy kuvalinkkiä albumiin.

Eli astuttu on 11.5.2009 joten heinäkuun puolenvälin nurkilla toivottavasti muutama m-a pentu tulossa. Lampaat tulee meille myös, joten pennut on ensisijaisesti sosialistettu lampaisiin. Aadan käyytäminen oli pitkän harkinnan tulosta. Mutta työominaisuudet ensimmäisessä pentueessa ja luonteet ovat osoittautuneet todella hienoiksi, niin päädyin tähän. Aranolla on lonkkakuvaustulos tulossa kennelliitolta. Ne lähti A, tai B:nä joten pidetään peukkuja että lausutaan terveiksi.

Muutoksia ilmassa on muutenkin tässä kaiken kaikkiaan...Katsotaan mitä tuleman pitää jatkossa.

Mallan kanssa ollaan menossa HKI näyttelyyn, ihmetyksekseni oli vain 6 landseeria ilmoittautunut. Kotka on sitten seuraava etappi. SItten en ole ihan 100% varmaksi päättänyt, mutta Hollolaa, Kouvolaa, Mäntyharjua, Erkkaria ja Porvoota olen mietiskellyt. Mut katsellaan nyt. Babekin on ilmoitettu pentunäyttelyyn kesällä. Ehken vien toistamiseenkin sen, jos saan handleri apuja mukaani...

Tälläistä tänne, ja kesää kohti mennään kovaa vauhtia.