Matkasuunnitelmia oon tässä kyhännyt, ja budjettia laskeskellut..Olisi muutama ulkomaanmatka tiedossa tänä vuonna, katsotaan vielä miten kaiki suunnitelmat etenee. Toiseen hotellivaraus tehty, ja toiseen jo lennot. Eli lennot kyl ku on maksettu, niin ei varmaan parane peruuttaa sitä reissua ainakaan. :)

Pennut oli sit rokotuksilla ne jotka kotona vielä odotteleepi hyvää ajankohtaa lähteä koteihin. Melkolailla hienostihan se reissu meni, hihnakävelytkin tuli taasen samassa...yksi pojista vaan meinasi et kun makaan tässä, niin kaikki on hyvin, mut sitten kelpasi herkut, ja onneksi tytöillä ainakin oli mennyt jo perille et namia saa kun kuuluu TULE sana :) Eli harjoitusta vaan niiden kanssa...Lääkärillä ei oltu sit moksiskaan ku sisälle päästiin, ulosmeno oli sit taas parille pojalle hankalaa...EIvät vaan lakanneet ihmettelemästä lääkärin tiloja, ja olisivat sinne mielellään jääneet.

Babe on reipas neiti muutamia vahinkoja tulee sisälle, mutta nukkuu yönsä rauhassa, olenkin antanut telmiä äitin ja iskän kanssa pihalla, että saapi sitten nukuttua yönsä pidempään... Niin babe on muuttanut muiden pentujen luota, tosin niistäkin on aina yksi kerrallaan täällä sisällä talossa, että saavat totutella asioihin. Vaan eipä nuo oikein ole mistään moksiskaan, vaikka mikä kolina ja kilinä tulisikin vastaan.

Selkä vihoittelee hieman, mutta on ollut nyt jo parempi. Yöllä ei ole tarvinnut herätä viimeisiin kahteen yöhön.

Mallalla oli virhe näyttelymerkinnöissä viime vuoden Turun näyttelyssä, ei ole ollutkaan helppoa sitä oikaista, mut nyt sitten sain apuja, ja tein selvityspyynnön, sillä kummallisesti oli alkuperäisiin arvosteluihin asia muutettu, mut ei meille asianomaisille kyllä mitään korjauksia sijoituksesta tullut näyttelypaikalla. Ja korjaus oli tehty ilmeisimmin jälkikäteen, sillä minun kopiossani tiedot ovat täysin oikein... Miksi näin, en osaa sanoa, ja katsotaan selvinneekö tuo...Yllättynyt Kiitoksia vaan avusta lansu seuran hallituksen jäsenelle, että hän auttaa asian eteenpäin viemisessä.

On meinaan kuitenkin sertistä kyse, joten jos ei korjata, niin menee yhden sertin pidemmälle sitten tuo MVA arvon saaminen, sit kun sellaisen Malla saa jostakinHymy...Ja se ei taas ole oikein enää...No inhimillisiä juttujahan on voinut sattua, mutta erikoista on todella se, että ei korjattu paikan päällä, myös kopiohin meille näytteille asettajille, ja tuomari sijoitti  Mallan PN2 ja sain sertistä palkinnot yms muut haettua jne.. :)

Sirena sai sitten ihanat pentunsa viisi syntyi 2narttua ja 3 urosta. Menen katsomaan niitä kyllä niin pian kuin vain suinkin pääsen. Synnytyskin oli hoitunut ripeästi ja hienosti. Oiva äiti, saan olla ylpeä, kun täällähän sen elämä Suomessa alkoi. Nyt en varmaankaan ota pentua vielä tästä yhdistelmästä, vaan odotan sitten seuraavaa tulevaa yhdistelmää. Sillä toivon todella saavani Sirenan pennun meille kasvamaan.

Harmitaa ihan kamalsti kun oli niin huono keli muutama päivä sitten, ku vettä tuli ja piha on ihan peili jäässä. Onneksi koirilla on talon ympärillä erittäin hyvä olla, kun siellä hanki ei kadonnut tyystiin. Nyt sit odotellaan seuraavaa lumikuuroa, jotta pääsisin jatkamaan Mallan kanssa treenaamista tohon potkukelkkavetoon. Se nimittäin alkoi tosi lupaavasti...

Nyt nukkumaan, öitä...

kuvia laitan viel tonne sivujen albumiin...Lisää tulee pentujen linkkien taakse myös uusista kodeista kunhan ehdin laittamaan niitä...

NIIN JA KOKO PENTULAUMALLE ONNITTELUT TÄNÄÄN 11-VIIKKOA jo TÄYNNÄ. Aika menee siivillä :)