Laumasta lähti sitten viimeinen pentu maailmalle. ANtero poika lähti sijoitukseen TUrkuun. Toivottavasti kaikki menee siellä hienosti, ja poika saa hyvät eväät elämään.

Babe vielä on tässä kotona, ja kovasti näyttää siltä että neiti sit tähän jää :) Mut kuka tietää jos joku pikku neiti riiviön huolii sit sijoitukseen vielä myöhemminkin. TOsin ainahan se on vaikeampaa ja vaikeampaa luopua, kun aikaa menee... On sen verran hieno persoona. Nyt sit on aloitettava sen kanssa liikkuminen "maailmalla" hieman enempi ainakin kun tähän asti. Vaikka eipä neidille mikään uusi asia ole ollut kovinkaan ihmeellinen.

Vitsi tänään saimme tyttöjen kanssa ihastella ihan 10m päästä hirvi emää ja sen kahta vasaa. Naapurit on kertonut, että ne pyörii tuossa hiekkatien lähistöllä olevissa metsissä, eivätkä väistele edes traktoreita. Rohkeita kapistuksia ovat, kun naapurin koiratkin ne ilmoittaa ja haukkuu pystyyn, niin silti loirailevat nurkissa. Hienoja eläimiä, ja voi miten kauniita liikkujia. Harmittaa kun ei ole kameraa ikinä, sillä nyt olisi saanut upeita kuvia, kun ihan vieressä möllöttivät, ja sit siirtyivät tien toiselle puollelle möllöttelee.. Saa ollakin tosi varuillaan, kun ei tässä kauaa enää mene kun emä laittaa penskat maailmalle, kun uusi voipi olla tulollaan. SIttenpäs ne villiksi vasta heittäytyy ;)

Nyt sitten kaikki pennunomistjaat miettimään, missä olisi se kultainen keskitie tavata. AJattelin jotakin Helsingin/Espoon suuntaa...Vinkkejä otetaan vastaan, paikka missä voi rauhassa liikkua kakaroiden kanssa. Olisi meinaan hienoa tavata. Päiviä saa ehdottaa, mutta mielellään tonne Huhtikuulle, vaikka sielläkin kalenteri on aikasta täynnä ;) Laittakaa viestiä!!!