Ihanaa oli kuulla, että Miina kotiutui hienosti. Ei ikävän ikävää, ja neiti tunsi perheen, kun sitä tultiin hakemaan. Siitä iso kiitos porukalle, jotka ahkerasti laumaa kävivät tapaamassa. Huomasi kyllä eron eli eivät ole turhaan käyneet.

Toivotaan antoisia päiviä pentujen kanssa, ja toivottavasti Tilkku neitikin kotiutui hienosti koirakaverinkin kanssa :)

Nyt sitten yksi tyttö lähtee alkuviikosta Ruotsin maalle, ja sitten tulee pieni tauko...

Ystävänpäivänä kaksi poikaa jatkaa matkaa uusiin koteihin, ja sitten Saksan porukka sen jälkeen. Kotiin jää vielä lomahetkiä odottelemaan kaksi pentusta, ja sitten tuo Babe :) AInakin näillä näkymin...Katsellaan sitten mitä aika näyttää ;)

Meidän Manu kotiutuu taasen mummilasta huomenna, ja herra vanha herra on nyt sitten mennyt jo huonommaksi. Katsotaan miten tässä jakselee, ja taas voi olla niitä elämän vaikeita päätöksiä edessä :( Vanhuus kun ei tule yksin, mutta onneksi Manu on elänyt hyvän elämän, ja n6,5-vuotiaana sillä todettiin sillottumaa selässä, ja siltikin on pärjännyt tosi hyvin sen kanssa aika pitkälle osteopaatin, sekä ravintolisien kanssa. Siskojahan Manulla ei olekaan enää elossa, veljistä koitin kysellä, kun ne lähti Belgiaan, mutta ei ollut sielläkään suunnalla kuultu pojista vähään aikaan. Mutta aika näyttää, ja kunhan herran näen jne...

Tämä on ollut kyllä ennustettavissa, ja minä olen ihminen, joka EI halua, että koira kärsii kipujen kanssa, tai että jalat pettää alta, ja koitetaan hoitaa. Koira on elämän kumppani, joka ansaitsee arvoisensa kohtelun, ja silloin kun vielä itse kykenee liikkumaan, syömään ja juomaan ja jopa hieman vielä leikkimään ja olemaan niin on kuitenkin hyvä miettiä hetken, milloin se paras aika on siirtyä sateenkaarisillalle. Mutta jos alkaa olla tosi vaikeaa, niin ei sitä kärsimystä kelleen suo. Eettisiä asioita, ja onneksi hihnan toisessa päässä olijalla on se mahdollisuus valita mitä tekee.

En tiedä mitä muut ajattelee, mutta itse olen tällä linjalla ollut aina... Vaikeaahan se on aina rakkaan lemmikin kohdalla...Mutta voi tätä päätöksen oikeaa ajoitusta, olisihan se hienoa, jos joku tulisi ja kertoisi, että milloin on aika....

Ja Faerie joka sai kutusmanimekseen HIPPI, on kotiutunut hienosti. Kuviakin sain muutaman, ja niitä varmasti luvassa lisää. Hippi on niin ilmeikäs pentu, että oikein innolla odotan lisää kuvia. Toivottavasti niitä tulee muiltakin.