Pennut pääsivät meitin isolle pihalle ja halliinkin tutustumaan :) Vaikka otin vain ensin kolme kerrallaan, niin sen verran rohkeita lapsia ovet, ettei perään kerennyt...Pihaa kun riittää hirmuisasti, ja paljon on piiloja, niin lopuksi otin yksi kerrallaan loput :)

Ja yllätys oli suuri, se ketä oletin et jämähtää paikalleen, niin olikin häntä visusti kohti taivasta, ja tutki innokkaasti. Yhden pennun jouduin autttelemaan sitten takaisin kotiin, muut aikansa touhuttuaan kyllä tulta osasivat suunnistaa. TOki hieman auttelin..

Mut voi sitä riemua :) Nyt sitten pentutesti huomenna, ja sitten lisää uusia oppeja hakemaan. Kaulapannat käyn hakemassa heti kun ehdin, ja sit harjotellaan niiden kanssa:)

Narttujen kanssa olen vaihtanut hieman koiria, kun RUotsiin aluksi valitulla pennulla oli hiuksen hienoja juttuja, ja itse en ollut tyytyväinen. Joten toivon, että tilanne on nyt hyvä, ja kaikki menee hyvin :)

Sijoituskoditkin löytynyt :) ENää siis yksi pentu vapaana...

Nyt sitten huomista valmistelemaan keräämään tarvittavat tavarat testiin, ja videokamera valmiiksi. Ja kait paikkojakin pitäisi hieman siistiä ;)