Kotisivuja hieman päivitetty koirien ja kuvienkin osalta...

Valtsupoika tässä sitten lähti heppatilalle isänpäivänä. Hienosti on pojan alkutaival sujunut uudessa kodissa :)

Edmean "Säde"kanssa oltiin Elma messuilla, ja mukana oli m-a nuoriherra Simo. Molemmat esiintyivät edukseen, oli hienoa seurata miten koirat ottivat ihmismassan vastaan :)

Säde nyt on tässä kotosalla, ja jos löytyy se loistava maatila mielummin vielä eläinten kera, niin erittäin hyvähermoinen, rohkea ja rauhallinen pentu olisi siellä omiaan. Eikä tuossa ulkomuodossakaan kovasti valittamista ole. Sijoitustakin tässä pohdin, jos sellainen yhteistyökykyinen paikka löytyy. Mutta kaippa tuo neiti voi tähän kotiinkin jäädä, jos ei hyvää paikkaa ilmesty :)

Lansu rintamalla ei mitään uutta. Odotellaan Messarin näyttelyä, ja sinne sitten tulee ainankin pari kasvattia, ja heidän äitinsä. Mallan astutuksista en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, mutta kait se sitten on tuo kevät/kesä 2010. Riippuu nyt sitten milloin juoksut meinaavat tulla, Malla kun pitää pitkää väliä niissä. Ja uros se uros nyt jotenkin ei ole loksahtanut kohdalleen mitä olen mietiskellyt, pari on mielessä ja sit taas ajatukset muuttuu...Mutta aika näyttää...

Ihanaa kun lunta tulla tuprutti, ja koirat on saanut nauttia...

Tässä Säde 4kk, ja ensimmäiset kunnon lumisateet...

Peräkanaa mennään Malla, Säde ja Bojo